N. Mačiulio magiškasis sapnas baigtas: „Banga“ nutraukė „Kauno Žalgirio“ pergalių seriją

Gargždų „Banga“ „TOPsport A lygos“ 10-ajame ture pateikė vieną iš netikėčiausių rezultatų šiame sezone. Gargždiškiai išvykoje net 3:0 (2:0) nuslopino iki tol tris pergales iš eilės iškovojusį „Kauno Žalgirį“.

 alyga.lt nutor.
 alyga.lt nutor.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

Apr 24, 2024, 9:08 PM

Davido Afonso kariaunai mačo pradžia susiklostė fantastiškai. 2-ąją minutę Carlosas Eduardo pakėlė kampinį, o jo tautietis Antonio Lara galva nukreipė kamuolį į vartus.

Tai nebuvo pabaiga: po 4 minučių trečiame mače iš eilės pasižymėjo Valdas Paulauskas. Palangiškio baudos smūgis po grubios Igno Plūko klaidos virto įvarčiu.

Kauno Žalgiris“ turėjo ne vieną labai gerą galimybę sugrįžti į rungtynes, tačiau vartininkas Mantas Bertašius atrėmė kelias pavojingas atakas. Sykį Filipas Dangubičius nukreipė kamuolį į tuščius vartus, visgi, „Bangos“ gynėjas apsigynė ir nuo šio išpuolio.

Savo pranašumą „Banga“ po pertraukos dar labiau įtvirtino. 63-iąją minutę po dar vieno pakelto kampinio taikliai galva smūgiavo C. Eduardo. Tai buvo pirmasis vyr. trenerio Nerijaus Mačiulio pralaimėjimas esant prie „Kauno Žalgirio“ vairo.

14 taškų turinti „Banga“ pakilo į 4-ąją vietą, kauniečiai su tašku mažiau rikiuojasi penkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.